"> Servicii flote/leasing dealer - A C T E - A U T O | Inmatriculari | Intermedieri | Perfectari

By AVY Consulting

Category: Articole Utile, Inmatriculare, utile pentru inmatriculari

Servicii flote/leasing dealer Comments Off

Servicii flote/leasing dealer

Daca reprezentati companie si aveti nevoie de servicii rapide si de calitate de inmatriculari auto pentru flota dumneavoastra,/www.acte-auto-inmatriculari.ro  este partenerul dumneavoastra de incredere. Intelegem ca lucratul cu un volum mare de masini este destul de dificil, de aceea aveti nevoie de o firma specializata de inmatriculari auto care sa preia aceasta povara de la dumneavoastra. Lucrand cu o firma specializata in inmatriculari auto, evitati eventualele probleme care pot aparea, castigati timp si, de ce nu, bani. Delegand o firma specializata sa se ocupe de hartogarie si birocratie, va puteti concetra mai mult pe business-ul dumneavoastra, lucrand mai eficient si mai profitabil. /www.acte-auto-inmatriculari.ro are parteneriate foarte solide si benefice de ambele parti cu companii multinationale, care, lucrand in continuare cu noi de atata timp, demonstreaza calitatea serviciilor prestate de societatea noastra.

Viva Inmatriculari ofera servicii de inmatriculari auto complete, reprezentand clientul la toate insitutiile pentru obtinerea tuturor actelor necesare in vederea inmatricularii unui autovehicul, achitand in numele dumneavoastra toate taxele necesare inclusiv reprezentare la Registrul Auto Roman – RAR pentru obtinere CIV, omologare si efectuare ITP.

Ce presupun serviciile de inmatriculare prestate de noi :

– Redactarea documentelor

– Completarea fisei de inmatriculare si a actelor de vanzare cumparare descarca aici CONTRACT VANZARE CUMPARARE MODEL

– Inscrierea autovehiculului la Directia Impozite si Taxe a sectorului aferent

– Plata taxelor aferente inmatricularii

– Depunerea actelor la biroul inmatriculari

– Ridicarea si predarea actelor la domiciliul sau sediul clientului (se va face pe baza unui contract si se va emite factura fiscala)

Share this Post!

Programeaza-ti o vizita la noi

iulie 2020
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Articole Utile (este bine de stiut!)

Sună acum! (apel normal)