"> PRETURI - A C T E - A U T O | Inmatriculari | Intermedieri | Perfectari

Servicii DRPCIV Pipera

200LEI

Depunem dosarul de inmatriculare la Serviciul de Inmatriculari Auto Pipera, efectuam plata numarului de inmatriculare, care poate fi la rand sau preferential, iar ulterior ridicam si va predam actele masinii si placutele cu numarul de inmatriculare. Facilitarea acestor servicii de audienta si perfectare 100% este  fiabila si transparenta, deoarece sediul nostru este in Pipera, visavis de D.R.P.C.I.V., mai exact adresa noastra este: Sos. Pipera Nr. 46, Sector 2. Atentie! Suntem la curent cu ultimele noutati, preturi si schimbari de program, si va scutim in primul rand de aglomeratia zonei, de stres, ade steptarea la coada in functie de bonul de ordine, si multe alte birocratii legislative. Locurile de parcare sunt minime datorita fluxului national de pelerinaj capital in aceasta zona.

Obtinere FISCAL

150LEI

Nu puteţi vinde o maşină, din proprietate personală, fără certificat de atestare fiscală. Certificatul de atestare fiscala, atestă indeplinirea obligaţiilor de plata a impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor venituri datorate la bugetul statului de către contribuabil, la o data anume. Va reprezentam la Administratia Financiara, in vedera inscrierii autoturismului la Directia Taxe si Impozite aferente sectorului dumneavoastra. Inscriem masina la Administratia Publica Locala in vederea impozitarii si implicit platim impozitul aferent autovehiculului in cauza. Achitam, in numele dumnevoastra, toate celalalte taxe A.N.A.F. necesare finalizarii procedurii de inmatriculare auto. Serviciul se va incheia prin ridicarea si predarea actelor masinii impreuna cu placutele de inmatriculare.

Efectuare R.A.R.

300LEI

Serviciul RAR il putem face atat noi singuri cat si impreuna cu dumneavoastra. In situatia in care doriti sa faceti serviciul RAR de unul singur va putem oferi consultanta necesara. Asiguram asistenta sau reprezentare la Registrul Auto Roman, pentru efectuarea omologarii (pentru masinile care se afla la prima inmatriculare in Romania si pentru care este necesara efectuarea omologarii si implicit emiterea cartii de identitate a acestora) sau a autenticitatii (pentru masinile care trec prin procesul de transfer de proprietate).

Programarile se vor face pentru Bucuresti (Grivita si Voluntari) telefonic la numarul: 021.9672 sau pe site-ul oficial al R.A.R.!

TRADUCERI ACTE

50LEI

Oferim servicii de traduceri acte auto pentru inmatriculare respectiv traducerea actelor necesare la Administratia Financiara si Serviciul de Inmatriculari Auto. Efectuam traduceri de acte auto din urmatoarele limbi: germana, olandeza, italiana, franceza, engleza, spaniola, maghiara, rusa, poloneza, bulgara, ebraica, portugheza, greaca, turca, araba, japoneza, chineza, ucraineana.

In general actele care trebuie traduse pentru inmatricularea unei masini sunt: 1) Factura sau contractul de vanzare cumparare - vezi aici cum arata un model 2) Talonul masinii (sau brief mic) - vezi aici cum arata 3) Cartea masinii (sau brief mare) - vezi aici cum arata


Pre-INMATRICULARE

30LEI

Ne asiguram sa primiti toate actele necesare inmatricularii autovehiculului, din partea vanzatorului. Oferim consultanta in privinta redactarii Contractului de Vanzare – Cumparare si calculam totalul taxelor auto ce vor trebui sa fie achitate, in vederea inmatricularii.

Autorizatia provizorie de circulatie permite inscrierea in circulatia pe drumurile publice a unui autovehicul pe o perioada determinata si doar in anumite conditii. Astfel, aceasta se poate obtine doar pentru masinile noi sau cumparate la mana a doua, care se afla la prima inmatriculare auto in Romania. Serviciul nostru de inmatriculare auto provizorie cuprinde intocmirea dosarului, plata taxelor, depunerea dosarului la Serviciul de Inmatriculari Auto, precum si ridicarea autorizatiei si a placutelor cu numar provizoriu, cu predarea catre dumneavoastra.

Consiliere ACHIZITIE

10%comision

Va propunem sansa de a lucra cu oameni simpli si profesionisti si in niciun caz cu asa-zisi "samsari". Echipa este dispusa mereu sa stea la dispozitia dumneavoastra inca de la preluarea documentelor si pana la finalizarea serviciilor de inmatriculare auto catre dumneavoastra. Astfel, prin acesti parteneri, va putem facilita achizitia si transportul mult-doritului autoturism second-hand de la dealeri/parcuri auto de incredere, sau chiar, cel gasit de dumneavoastra de pe un anume website extern.   Noi vorbim limba, traducem, negociem, si inlesnim venirea autoturismului direct in parcarea dumneavoastra, perfect legal, 100% transparent cu toate actele si comisioanele la vedere! Vom mentine legatura cu dvs. prin skype/whatsapp/etc. pentru a valida toate detaliile cu partenerii nostri externi.

Asigurari R.C.A

IeftinR.C.A.

Orice conducator auto are grija asigurarii RCA, de aceea este important sa optezi pentru o polita care sa te avantajeze. De la consultantii nostri afli oferta de asigurari RCA ale tuturor asiguratorilor de pe piata, pentru a fi in deplina cunostinta de cauza. Abia dupa ce afli care sunt solutiile disponibile, poti alege cea mai buna varianta, in functie de nevoile tale si ale masinii pe care o detii. Poti opta de la asigurare pe o zi, pe o saptamana, o luna, o jumatate de an, un an, sau orice alta perioada bine determinata.

Tractari Auto Non-Stop

100de la

Firma noastra va pune la dispozitie, serviciul de TRACTARE AUTO NON-STOP al unui partener local, cu care lucram de foarte multi ani, si de la care avem numai recenzii pozitive, pentru autovehiculele ce trebuie sa obtina de la R.A.R VOLUNTARI sau R.A.R. CALEA GRIVITEI documentele necesare in vederea inmatricularii sau omologarii pentru mersul pe drumurile publice, precum si pentru a putea obtine certificatul de autenticitate. Putem facilita aducerea autovehicului din orice alta tara (Comunitatea Europeana) prin intermediul Serviciului de Tractare pe Platforma „Safe-EU-Cargo” in deplina siguranta, cu asigurare si tracking, la cele mai mici preturi, garantat.

Sună acum! (apel normal)