preloader

Despre Noi

Acte-Auto-Inmatriculari.ro

Istoria echipei noastre si modalitatea noastra de a actiona

Suntem pe piata de inmatriculari auto din Bucuresti si Ilfov de mai bine de sase ani. In toata aceasta perioada ne-am dorit sa ajutam clientii pentru a indeplini orice obiectiv. Noi suntem mai degraba o companie ce ofera in primul rand consultanta pentru clientul lor. De aceea aveti la dispoziție un blog unde puteti vedea foarte multe informatii din zona inmatricularilor auto. Toate informatiile de pe blogul nostru sunt suta la suta gratuite si contin cele mai noi reglementari din acest domeniu. Astfel, stim cat de importanta este consultanta pentru dumneavoastra.

Asadar, nu realizam doar servicii de inmatriculari auto, ci ne bazam mai mult catre a ajuta clientul cu informatii. Inainte de a fi un serviciu de vanzari, suntem mai degraba un suport pentru clientul nostru. Acest atu ne-a permis sa ne facem remarcati pe piata de inmatriculari auto.

Alt factor ce ne apartine este faptul ca putem sa construim si sa mentinem parteneriate de lunga durata. Echipa noastra se bazează pe eficienta si flexibilitate. De aceea ne concentram foarte mult pentru a genera rezultate intr-un timp foarte scurt. Deci, fie că este vorba de o inmatriculare auto, radiere sau obtinerea de duplicate, serviciile noastre acopera toti pasii necesari, intr-un timp optim.

Consultanta la noi este 100% gratuita pentru serviciul DRPCIV, iar oferta noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Misiunea noastra este de a reprezenta un partener de incredere, pentru dumneavoastra.

Radieri Auto

Serviciul include: radierea de la Direcția Impozite și Taxe Locale și radierea din circulație de la Poliție.

Duplicate Auto

Serviciul include: obținere duplicat plăcuță număr înmatriculare de la Poliție, certificat, carte, etc.

Actualizare Acte Auto

Serviciul include: 2 deplasări la Impozite și Taxe Locale pentru  mutație și obținere duplicat talon la Poliție.

Inmatriculari Auto

Serviciul include: luarea în evidență la Impozite și Taxe Locale și transcrierea dreptului de proprietate la Poliție.

Placute Rosii

Serviciul include: obținerea plăcuțelor de înmatriculare provizorie la Poliție, valabil pentru Bucuresti si Ilfov.

733

Inmatriculari Auto

542

Radieri Auto

148

Duplicate Auto

Scopul serviciilor de inmatriculari auto

Inmatricularea masinii dumneavoastra va ocupa foarte mult din timp si va da batai de cap?

Haideti sa va explicam mai departe de ce noi suntem solutia perfecta, pentru inmatricularea masinii tale. Consideram ca avem cele mai bune servicii de inmatriculari auto din tara. Acest lucru nu il spunem noi, ci il confirma clientii nostri. In momentul de fata ne desfasuram activitatea in orasul Bucuresti si in judetul Ilfov. Clientii nostri pot beneficia acum de eficientizarea unor proceduri de inmatriculari auto intr-un foarte scurt timp. Totul prin compania Acte-Auto-Inmatriculari!